Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Over ons

Wil je je huis verbouwen of juist meer genieten van het buitenleven? In de afgelopen acht jaar hebben wij heel wat verschillende projecten uitgevoerd. Klein of groot, eenvoudig of complex. Bij de Kruijf Bouw kan het allemaal. Ook al is timmerman een beroep wat al jaren bestaat, het blijft ambacht waar we niet zonder kunnen. Het vakgebied is erg uitgebreid: wij maken vrijwel alles; als het maar van hout is. Kies voor vakkundige timmermannen. Kies voor de Kruijf Bouw.

  • Vakkundige aanpak
  • Oog voor detail
  • Open communicatie
  • Maatwerk

Onze werkwijze

Via onze website kun je een offerteaanvraag doen voor een deur- of raamkozijn, schuifpui of tuindeuren. Maar we doen nog meer… Zullen we meteen een afspraak maken om jouw wensen te bespreken? Dan bekijken we direct de mogelijkheden. Na deze kennismaking ontvang je een vrijblijvende offerte.

Na akkoord van offerte is het tijd om te laten zien waar we goed in zijn! Wij werken samen met een vaste loodgieter, elektricien, stukadoor, tegelzetter, schilder en kitter. Op deze manier bieden we je een totaalpakket. Daarbij werken wij altijd met dezelfde randvoorwaarden. Een vakkundige aanpak in alle opzichten. Oog voor detail. Open communicatie. Samen gaan we voor een mooi resultaat. Wil jij dit ook ondervinden? Bel 06 26 879 651 of mail ons voor een afspraak.

Hendrik de Kruijf

Energiek én boordevol creatieve ideeën, dat zijn twee eigenschappen die mij omschrijven.
Persoonlijk kennismaken? Neem contact met mij op.

Neem contact op

Hulp nodig?

Vul hier je telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug!