Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

 • Vakkundige aanpak
 • Oog voor detail
 • Open communicatie
 • Maatwerk
 • Houten kozijnen

  Ga je je huis verbouwen en heb je nieuwe raam- of deurkozijnen nodig? Wil je de huidige kozijnen vervangen of wil je een schuifpui of tuindeuren in de gevel maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het leveren en monteren van de meest uiteenlopende houten kozijnen.

  Waarom houten kozijnen?

  Houten kozijnen worden gekenmerkt door de natuurlijke uitstraling. De houten kozijnen zijn al jaren populair omdat deze aanpasbaar zijn aan iedere woningstijl. Klassiek, landelijk of juist modern; hout biedt enorme ontwerpvrijheid. Ook is de lange levensduur van de kozijnen een voordeel en daarnaast staan de houten kozijnen bekend vanwege de kou-, tocht- en geluidswerendheid en hoge brandveiligheid.

  Volop inspiratie

  In de afgelopen acht jaar hebben wij veel verschillende projecten mogen uitvoeren en veel kozijnen gemonteerd. Alles op maat gemaakt, naar de wensen van onze klanten. Bekijk een aantal van onze projecten en laat je inspireren!

  Vraag een offerte voor houten kozijnen aan

  Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte via het onderstaande formulier.

  In deze offerte-tool kun je foto’s toevoegen van de huidige situatie. Hoe completer de aanvraag, hoe specifieker de offerte. Aanvraag verstuurd? Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Na akkoord van de offerte maken we graag een afspraak om de houten kozijnen in te meten. Daarbij geven we je graag advies voor het beste resultaat.

   

  Offerte aanvragen

  Hulp nodig?

  Vul hier je telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug!