Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Diensten

Veranda’s

Verrijk je tuin met een veranda en geniet het hele jaar door van het buitenleven. Van klein tot groot. Open of gesloten. Ook in materiaalsoorten zijn meerdere opties mogelijk, te denken aan eiken en douglas. Wij maken graag een veranda met oog voor detail.

Dakwerk

Van dakbedekking tot dakpannen. Bij een dak is het belangrijk dat het stevig en waterdicht is. Waar wij je bij kunnen helpen: verhelpen van daklekkage, vernieuwen van een pannendak en het vervangen van dakgoten, boeidelen én dakramen.

Dakkapellen

Meer licht en ruimte in je huis? Kies voor een houten dakkapel. Wij helpen je graag in de keuze voor een dakkapel die het beste bij jouw woonruimte past. Traditioneel of modern; onze dakkapellen kunnen geheel naar eigen smaak worden aangepast.

Zolders

Is jouw bestaande zolder nog niet ingedeeld? Wil je van deze ruimte meerdere kamers maken? Dan kun je onze hulp vast goed gebruiken. Naast het plaatsen van tussenwanden, knieschotten en plafonds, geven wij je graag advies over de aftimmering.

Trappen

Eiken, vuren, mahonie of maranti. Wij leveren en monteren trappen in allerlei maten en houtsoorten. Maak de trap compleet met leuningen en hekwerk, passend bij jou wensen en budget. We helpen je graag stap voor stap hogerop!

(Schuifdeur)kasten

Wil je een grotere voorraadkast? Of meer opbergruimte in de bijkeuken? (Schuifdeur)kasten zijn mogelijk in vele soorten en maten. Wil je met softclose, eigentijdse handgrepen en spotlicht? Combineer kleuren en materialen en creëer je eigen stijl!

Kozijnen, ramen en deuren

Wil je kozijnen laten plaatsen? Of zijn jouw kozijnen aan vervanging toe? Wij leveren en monteren (houten) kozijnen inclusief glas, hang- en sluitwerk. Ook reparatie van houtrot of het vervangen van het glas behoort tot de mogelijkheden.   Bekijk houten kozijnen

Fijn timmerwerk

Wij maken vrijwel alles; als het maar van hout is. Bij fijn timmerwerk kun je denken aan het realiseren van plinten, koplatten, vensterbanken, koven of een radiator ombouw. Op deze manier maken wij van jouw leefruimte een fijne plek.

Badkamers en keukens

De belangrijkste onderdelen van jouw huis: de keuken en de badkamer. Ruimtes die je dagelijks gebruikt. Wij maken deze ruimtes graag gebruiksklaar. Het plaatsen van de keuken of een muur plaatsen in de badkamer? Wij ontzorgen je graag!

Hulp nodig?

Vul hier je telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug!